Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 480 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,63 g |
Tuky | 159,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 3,15 g |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 9,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ledvinky na chilli a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK25
Moje poznámka
Vepřové ledvinky na chilli a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK25
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 26 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 1 hodinou
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové ledvinky,
vepřové ledvinky se solamylem,
recepty červené fazole ledvinky,
ledvinkova fazole,
ledvinky s fazolemi,
recept -vepřové ledvinky,
vepřové ledvinky recepty,
vepřové ledvinky na slanině a cibulce,
vepřové ledvinky recept,
omáčka z ledvinek z chili a fazolema,
fazole ledvinková,
veprovy ledvinky na kmine,
veprove fazole,
ledvinky sfazolemi,
ledvinky recept,
recept na vepřové ledvinky,
ledvinky vepřové ledvinky vepřové,
vepřové ledvinky do mléka,
jak propláchnout vepřové ledvinky,
vepřový na fazolech
Suroviny:
ledvinky vepřové,
cibule,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
chilli paprika čerstvá,
vývar,
olej,
ocet,
mléko,
fazole červené,
omáčka sojová,
mouka hladká
Komentáře (8)
Ivuš,já teda ledvinky namáčím pouze ve vodě,ale napřed je rozpůlím,vyberu močovody a v sítu pořádně propláchnu.To mléko mi přijde docela zbytečné,protože to při vaření čpí úplně stejně a na výsledné chuti to nic nemění