Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 353 kJ / 5 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 255,90 g |
Vláknina | 30,45 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 658,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Moje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 13 minutami
Likérové špičky
Nanina před 37 minutami
Kuřecí játra v marinádě
Trol60 před 41 minutami
Buchty na páře
Tynaja před 44 minutami
Brokolice a brambory v pekáči
doval před 1 hodinou
Bezinková limonáda
NIDEC před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Lucia81 před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
jana1974 před 2 hodinami
Smažená vepřová kapsa
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Staročeský kuthan
bobnak před 3 hodinami
Tématické fráze:
lze zamrazit dýni,
pečení z hokaida,
buchta z hokaida,
susenky z hokaida,
www moučník z hokaida,
lze použít sušené ovoce do pečených moučníků,
lze zamrazit dýni muškátovou,
pečeme z hokaida,
cukroví z hokaida,
babovka z hokaida,
recept s orechy a ovocem,
moučník z hokaida,
hokkaido moučník ořechy,
hokaida sušene,
chléb z z hokaida,
susena z hokaida,
dobroty z hokayda,
top recepty buchta z hokaida,
bábovka se sušeným se zázvorem,
moučníky z hokaida
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
dýně,
mléko,
olej,
cukr třtinový,
vejce,
švestky sušené,
rozinky,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (32)
Dostala jsem půlku obyč. dýně a přemýšlela, co s ní. Jo hokaido umím zpracovat na sto způsobů, ale halloweenský bubák? Tak jsem pohledala a našla tento super receptík. Určitě všem doporučuji.
Loupání dýně je ale vopruz, tak jsem celou slavnou půlku dala na pekáč, malinko podlila, vnitřek potřela olejem a dala do trouby, ať si dělá, co chce. Za cca 3/4 hoďky jsem ji vyndala, nechala vychladnout, jednoduše vydlabala a rozmixovala. Zbytek pyré putoval do mrazáku, příště se do něčeho hodí.
Ořechy jsem dala kešu, místo rozinek a švestek (neměla jsem je) pak sušené mango. Výsledek fenomenální.
Krásný receptík a název taky,to se mi líbí
Hlavně,že jsi spokojená a těším se na další vychytávky z hokaida
A kdo z Vás pojede kolem Mostu, ať neváhá a zastaví se, ještě máme