Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachová polévka ze žlutého hráchu s chlebovými kostičkami

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ledova_Kralovna Ledova_Kralovna

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Napustíme si do hrnce vodu a dáme si vařit hrách. Krok 2: Poté až se hrách uvaří do měkka tak ho buď to rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto. Krok 3: Poté dochutíme česnekem, majoránkou, solí a maggim. Krok 4: Na chlebové kostičky si dáme rozpálit olej na pánvi a poté opékáme do zlatova! Dobrou chuť! :-)

Zveřejněno 16. 10. 2013

Poznámka autorky Ledova_Kralovna

Myslím si že toto je vážně jednoduchý recept na hrachovou polévku a hlavně rychlou,ani nepotřebuje zahustit jíškou protože jí ten hrách zahustí sám..:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MJo

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MJo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vyborna polevka chtela jsem alespon jeden talir vyfotit NESTIHLA jsem.:-p;-):yes::yes:

přidala jsem párek a krutony jsem udělala z rohlíků, máme je radši :-p :yes:

Souhlasím. Jen bych dodala - pro úplné začátečníky.

Ledova_Kralovna 16. 10. 2013 10:18
Ale i tak to neubírá na chuti že je dobrá;-):-!

Recept pro začátečníky.

Tématické fráze:
hrách žlutý půlený recept, žluty hrach, hrachová polévka kluci v akci, hrachová polévka od babičky, polévka z loupaného hrachu, půlený žlutý hrách recept, polévka z půleného hrachu, polévka z půleného hrachu, žlutý hrách recepty, žlutý hrách půlený loupaný recept, hrachovka ze žlutého hrachu, polévka z hrachu, hrachová polevka z puleneho hrachu, hrachová polévka z loupaného hrachu, jak zahustit hrachovou polevku, hrachova polevka z hrachu, žlutý hrach recept, hrachová polévka, hrách žlutý recepty, recepty zluty hrach

Suroviny:
hrách žlutý, maggi, majoránka, sůl, česnek, voda, chléb, olej

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu