Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 328 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 12,38 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince, nakrájené na plátky. Necháme zesklovatět a směs potom dáme na a kolem pstruha. Pekáč dáme do trouby na 15 minut.
Krok 2: Příloha v mém případě brambory s rozmarýnem: Malé brambory omyjeme, osušíme a dáme do zapékací mísy, pokapeme olejem, posypeme hrubou solí a rozmarýnem.
Krok 3: Dáme do trouby na 200°C na cca 45 minut, záleží na velikosti brambor.
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Moje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Nejnovější recepty
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 1 hodinou
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 17 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 9 minutami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 19 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 33 minutami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 57 minutami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 1 hodinou
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 3 hodinami
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 3 hodinami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s jablky,
pstruh s cibulí,
příloha k pstruh,
pstruh na hrušce a jablku,
príprava pstruha na víně,
pstruh pečený s jablky a cibuli,
pstruh na cibuli,
pstruh s mrkví a cibulí,
príprava pstruha,
príprava pstruha,
pstruh pekáč
Suroviny:
pstruh,
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
brambory,
sůl,
rozmarýn,
olej
Komentáře (9)
Urcite to mohlo byt lepe naservirovano.
Kritika je fajn, tak to uvarte a dodejte vase servirovani.