Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,43 g |
Tuky | 24,57 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 91,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzoW
Moje poznámka
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzoW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 1 hodinou
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 1 hodinou
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 1 hodinou
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 1 hodinou
Koláče podle babičky
Eva_H před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 2 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 2 hodinami
Vepřový gyros v pitě
Daninek před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept makrela pečená na zelenině,
uzená makrela recepty,
uzená makrela v troubě,
makrela pečená s bramborem,
uzená makrela s bramborem,
uzená makrela,
pecena makrela,
teplá uzená makrela,
pecena uzena ryba,
makrela pečená v troubě na bramborách,
uzená makrela do trouby,
uzená makrela recept,
zapečená uzená makrela recept,
makrela s bramborem,
jaká teplota je na pečení makrel v troubě,
makrela pečená na bramborách,
ohřata uzena makrela,
pečená ryba s bramborem,
pečená ryba s brambory,
pečená makrela v troubě
Suroviny:
makrela uzená,
brambory,
cibule,
mléko,
kopr,
máslo,
sůl bylinková
Komentáře (20)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Jani R., ta teplá (vlastně jen ohřátá) uzená makrela je mnohem lahodnější a není to žádný experiment...Ona totiž není tolik mastná jako za studena a k teplým pečeným bramborám si studenou rybu ani nedovedu představit.