Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,64 g |
| Tuky | 34,65 g |
| Vláknina | 24,32 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 423 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dlouho pečená plec na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVgR
Moje poznámka
Dlouho pečená plec na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVgR
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 1 hodinou
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 2 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 3 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 4 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 6 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na tymiánu,
dlouho pečené maso,
jak dlouho se peče vepřové maso,
jak dlouho se pece veprova plec,
naložená vepřová plec,
pečené plecko,
pomalu pečená vepřová plec,
dlouze pecene maso,
vepřová plec pomalu pečená,
pomalu pečené vepřové plecko,
jak dlouho peceme veprove maso,
plec na tymianu,
jak dlouho se peče plecko,
veprova plec jak dlouho pect,
pomalu pečená plec,
dlouho pečené vepřové maso,
pomalu pečená hovězí plec,
jak dlouho peceme veprovou plec,
pečená plec vcelku,
pečené plecko vcelku
Suroviny:
plec vepřová,
cuketa,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (1)