Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 989 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,95 g |
Tuky | 95,81 g |
Vláknina | 17,59 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,74 g |
Sacharidy | 31,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Moje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 21 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 40 minutami
Linecká kolečka III.
Panova před 43 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 56 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 4 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 5 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 15 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 16 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 16 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 16 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 17 hodinami
Tématické fráze:
uzeny ocasek,
křížová kost,
krizová kost recept,
uzena krizova kost,
uzený vepřový ocásek,
vařené uzené ocásky,
uzené ocasky v pomalém hrnci,
uzené ocasky se zelim,
křížová kost recepty,
uzený se zelím,
uzeny ocasek recept,
uzená křížová kost recepty,
vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizovekostiuzene,
uzená křížová kost recept,
uzený vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizova uzena kost recepty,
zapečené uzené se zelím v ph,
křížové kosti recept,
roudenske hovezi zavitky
Suroviny:
ocas vepřový,
škvarky,
cibule šalotka,
zelí kysané,
česnek,
paprika sušená uzená,
pepř,
kmín celý,
maso
Komentáře (8)
Jinak to zelí se škvarkama dalo tomu ocásku nádherný šmak