Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 512 kJ / 122 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g | 
| Tuky | 8,58 g | 
| Vláknina | 6,83 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 1,62 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 6,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Filet necháme rozmrazit a důkladně osušíme. Máslo smícháme s česnekem, solí a nasekanou bazalkou. Směs natřeme na filet.
	Krok 2: Dáme na plech s pečicím papírem, přidáme cherry rajčata, pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby předehřáté na 225°C na cca 15 minut. Podáváme s kopečky šťouchaných brambor a polníčkem.
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Moje poznámka
					
				
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gdoule, 
						
						
							gdoule foto, 
						
						
							gdoule recepty, 
						
						
							sépie recept, 
						
						
							gdoule pěstovaní, 
						
						
							limanda drsná, 
						
						
							sépie recepty, 
						
						
							zubatec recept, 
						
						
							ryba červenice, 
						
						
							orange roughy, 
						
						
							recepty mořský das, 
						
						
							gdoule recept, 
						
						
							limanda drsná recept, 
						
						
							mořský ďas recepty, 
						
						
							mořský ďas recept, 
						
						
							zubatec ryba, 
						
						
							recept sepie, 
						
						
							ryba zubatec, 
						
						
							gdoule obrázky, 
						
						
							limanda drsná recepty
						
					
						Suroviny:
						
							červinice obecná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							česnek sušený, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							rajče cherry
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (34)
je mi jasné, že vám chuť nezkazím. Snad láska k vaším dětem přebije chuť na tu rybku. Jedná se o silně ohrožený druh, lovem skoro vyhubený. Tato až 100 let žijící ryba, evolučně nepočítala s tím, že její populace může být decimována pomocí těžké techniky........hloupá ryba. Vaše děti už ji ani neuvidí.
Spagetko, jistě to stojí za to
Ivi - hurááá - v rybárně ji sice momentálně neměli, ale prodavač ví o zdroji, tak jestli neke....pošle mi SMS-ku
měla jsem v plánu s 2. filetem vyčarovat zítra něco dalšího, ale syn se po návratu ze školy tvářil na ten recept tak zasněně
na talíři vypadá přátelštěji
p.s. čert aby tě babo vzal...a nedá pokoj