Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 22,29 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 5,80 g |
Sůl | 12,90 g |
Sacharidy | 75,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Moje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 16 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Marfyk před 29 minutami
Banánové lívance
Mazej před 45 minutami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 1 hodinou
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 14 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 14 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové maso v pomalém hrnci,
trhané maso v pomalém hrnci,
trhane kureci maso,
trhane maso,
trhaná slepice,
kuře pečené v pomalém hrnci,
trhané vepřové maso,
trhané maso z pomalého hrnce,
trhane maso recepty,
recepty s hoisin omáčkou,
kuře v pomalém hrnci,
trhane maso v housce,
trhané kuřecí,
trhané maso s hoisin,
trhaná pečená slepice,
trhané maso hoisin,
trhane hovezi,
trhané maso recept,
trhané kuřecí v pomalém hrnci,
trhané maso recept v pomalém hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
česnek,
med,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
cibulka jarní,
olej,
vločky chilli,
solamyl,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (24)
Carne mechada po spanielsky znamená Prespikované mäso (nie trhané).
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.