Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 26,20 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 54,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si uvařím brambory a řepu. Po uvaření je nechám vychladnout, oloupu a nastrouhám na jemno a dám do misky.
Krok 2: Přidám k tomu ostatní ingredience (cibule dám jen půlku a druhou půlku si nechám na posypání na topinku). Vše promíchám a dám vychladit ještě do lednice.
Krok 3: Tatarák namažu na topinku z chleba, potřenou česnekem a posypu nasekanou cibulí.
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z řepy a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6jA
Moje poznámka
Tatarák z řepy a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6jA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
tatarák z červené řepy,
tatarák z brambor,
recept na tatarák z červené řepy,
červená řepa tatarák,
tatarák s červené řepy,
tatrák z červené řepy,
tatarák z červené řepy a brambor,
tatarák z červená řepa,
tatarak červená řepa recepty,
tatarák z červené řepy a brambory,
repovy tatarak,
tatarák z červené řepy recept,
tatarák s brambor,
top tatarak z červené řepy,
tatarák z kedlubny,
privarok z červené řepy,
tatarak z mrkve a brambor,
tatarákz cervene repy,
tatarák z červené recept,
tatsrák z brambor
Suroviny:
řepa červená,
brambory,
cibule,
olej olivový,
ocet vinný,
hořčice plnotučná,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
topinka
Komentáře (4)