Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 704 kJ / 2 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,16 g |
| Tuky | 210,76 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Moje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 15 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 20 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 8 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 10 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 10 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 11 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 12 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 13 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
vyvar z kachny,
jak rozporcovat kachnu,
pečená kachnička,
kachnička prsa,
jak rozporcovat králíka,
pomalu pečená kachnička,
jak rozporcovat veprove maso na závitky,
křupava kachnička,
recept na pečenou kachničku, rozporcovat,
rozporcovat kachnu,
recept pečená kachnička prsa,
nejlepsí vývar z kachny,
pět v jednom,
kacnicka recept,
nejlepší kachnička,
jak rozporcovat kachny,
rozporcovat kačicu,
za jak dlouho schovat vývar,
kachnička s knedlíky,
jak rozporcovat kachnu na ctvrtky
Suroviny:
kachna,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.