Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 704 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,16 g |
Tuky | 210,76 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Moje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 4 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 13 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 25 minutami
Grilované krevety
Fitulka před 1 hodinou
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 3 hodinami
Jednoduché langoše
PetrZappa před 4 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 5 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vyvar z kachny,
jak rozporcovat kachnu,
pečená kachnička,
kachnička prsa,
jak rozporcovat králíka,
pomalu pečená kachnička,
jak rozporcovat veprove maso na závitky,
křupava kachnička,
recept na pečenou kachničku, rozporcovat,
rozporcovat kachnu,
recept pečená kachnička prsa,
nejlepsí vývar z kachny,
pět v jednom,
kacnicka recept,
nejlepší kachnička,
jak rozporcovat kachny,
rozporcovat kačicu,
za jak dlouho schovat vývar,
kachnička s knedlíky,
jak rozporcovat kachnu na ctvrtky
Suroviny:
kachna,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.