Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík dušený na víně s jablky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 845 kJ /
441 kcal
Bílkoviny1,63 g
Tuky33,60 g
Vláknina7,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Krok 2: V kastrolu rozehřejeme olej a králíka z obou stran necháme zatáhnout. Krok 3: Poté králíka vyjmeme a cibuli orestujeme dozlatova. Přisypeme mouku, zarestujeme a podlijeme vínem. Víno necháme lehce probublat, zalijeme vodou a přidáme koření. Jablko nakrájíme na kostky a vložíme do kastrolu spolu s králíkem. Lehce osolíme a dusíme cca 90 minut do změknutí. Pokud je potřeba, podlijeme ještě trochou vody.

Zveřejněno 28. 8. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík dušený na víně s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPDE

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík dušený na víně s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPDE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

to by mi velmi chutnalo:yes::-D

Líbí se mi verze s jablky :-)

Tématické fráze:
dušený králík, králík s jablky, králík, králík na s jablky, kralik na jablkach, králík na víně s jablkem, kralik na vine s brusinkami, kachna pečená spolu s králíkem

Suroviny:
králík, olej, víno bílé suché, cibule, mouka celozrnná, jablko, povidla švestková, bobkový list, koření nové koření, tymián sušený, voda, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu