Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na víně a rajčatech

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

30. 7. 2010 11:12

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 303 kJ / 1 028 kcal
Bílkoviny9,25 g
Tuky84,93 g
Vláknina6,59 g
Cholesterol70 mg
Sodík1 630 mg
Sůl4,00 g
Sacharidy37,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mirca75

18. 1. 2011 12:10

Martino72:-), ano je to šalvěj - Maris děkuju:-K. Mám šalvěj celoročně na zahradě, takže i přes zimu jí mám čerstvou a krásně voňavou. Mám jí pod maso hodně ráda (tady jsem jí taky použila) - dávám jí pod vepřové, pod králíkem je přímo skvostná:-p, pod jehněčí,... Stačí jeden, dva lístky a jídlo je hnedle o stupeň výš - a ještě je léčivá, takže vlastně takové dva v jednom;-).

maris

18. 1. 2011 11:37

Martino, dovolím si odpovědět za mircu - je to šalvěj;-):-)

martina 72

18. 1. 2011 11:32

Mirčo můžu se zeptat, sice to není přímo k receptu, co je v tom králíkovi zapíchlého za kytičku? Nebo je to snad bylinka?

mirca75

18. 1. 2011 11:18

Elizo:-) děkuju:-K, ale je to jen staší digi Sony, s rozbitým bleskem;-):-D. No, naštěstí to na chuť jídla nemělo vliv a bylo skvělé:-).

Eliza

18. 1. 2011 11:11

Překrásné fotografie, Mirčo :-O:-K, přemýšlím, jak to děláš, že je máš tak plastické, úplně vyskakují z monitoru...;-):-p
Ty budeš mít asi nějakou speciální lampičku...(nebo výjimečný talent ;-):yes: )

mirca75

18. 1. 2011 10:40

JanoR:-) a tenhle stál za to...:-p.

JanaDorazinova

18. 1. 2011 10:35

Mirko, já vůbec nevím, jak je možné, že jsem přehlédla recept na králíka:-p:yes:

mirca75

16. 1. 2011 22:05

Děkuju vám :-K.

ivulinka

16. 1. 2011 19:13

To je jasné, už od prvního pohledu, Miri, ty se fotkami nezapřeš,:yes:

maris

16. 1. 2011 17:55

mirco - hned jsem si myslela, že fotky jsou Tvoje, nádherné:yes::yes::-)

mirca75

16. 1. 2011 16:23

Králíka jsme dělali dnes k obědu a byl vynikající:-p. Jen jsem místo jednoho bob.listu, dala list šalvěje - mám jí u králíka ráda:-8. Maso je šťavnaté a krásně chuťově ovoněné použitými bylinkami. Posílám pár fotek a boďku č.3 :-).

hafikov

30. 7. 2010 21:49

Ukládám.Receptů na králíka není nikdy dost.Díky:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na víně králík rajčata králík recepty králík na rajčeti recepty na králíka recepty kralik recepty z králíka králík na cibuli a na červeném víně králík na zelenině a víně králík na tymianu a rajčatech kralik na slanine a rajcatech maso na rajčatech a víně kralik na rajcetech králík anglická slanina rajčata recepty králík s čerstvými bylinkami králík králík s rajčat králík recept krakik recepty králík s rajčata

Suroviny: králík, slanina anglická, sůl, pepř drcený, olej, mouka hladká, cibule, česnek, rajče, bobkový list, tymián, víno bílé, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Králík na víně a rajčatech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x24B