Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,60 g |
Tuky | 55,10 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 60,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Mäso nakrájame na kocky.
Krok 2: Na rozpálený olej dáme mäso a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme zemiaky, posypeme rascou a za stáleho miešania opekáme cca 5 minút.
Krok 3: Nakoniec vložíme nakrájané paradajky, stiahneme teplotu a prikryté dusíme, kým nie je mäso mäkké. Ak paradajky pustia málo šťavy, podlejeme trošička vriacou vodou.
Krok 4: Hotové jedlo necháme zakryté cca 10 min dôjsť a podávame so zeleninou.
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Moje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 27 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 57 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
recepty na jehněčí,
jehneci maso s bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
rajče
Komentáře (5)