Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 978 kJ /
473 kcal
Bílkoviny17,42 g
Tuky18,13 g
Vláknina43,83 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy38,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer a mrkev očistíme, nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce. Krok 2: Přidáme vodu, zeleninový bujon a vaříme doměkka. Množství vody záleží na tom, jakou konzistenci pyré chcete máte rádi. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme na krájenou hlívu a necháme cca 10 minut restovat. Krok 4: Nakonec vmícháme rýžový krém, osolíme a dusíme dalších cca 5 minut. Krok 5: Jakmile je zelenina uvařená, ponorným mixérem ji rozmixujeme na hladké pyré a případně ještě dosolíme.
Podáváme s hlívou a rýžovým krémem.

Zveřejněno 15. 10. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/80Em

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/80Em

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mrkvové pyré recept, mrkvové pyré-recept, hlíva ústřičná recepty, mrkvové pyré recepty, jehněčí na hlive ustricne

Suroviny:
hlíva ústřičná, celer, mrkev, bujón zeleninový, ghee, krém rýžový isola bio, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu