Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Moje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na žampionech se smetanou,
veprova panenka se zampiony,
žampionový dip,
vepřová panenka na žampionech,
vepřová panenka se sýrem,
vepřová panenka s žampiony,
panenka na žampionech,
zampionovy dyp,
vepřova panenka na na žampionech,
vepřová panenka se zampiony recept,
vepřová panenka na smetaně s žampiony,
vepřová panenka se žampionama,
recept veprova panenka se zampiony,
vepřová panenka s žampiony videorecept,
vepřová panenka s žampiony a sýrem,
vepřová panenka plnena žampiony,
panenka žampiony snetana recept,
vepř panenka se žampiony,
panenka se žampiony a smetanou,
recept vepřová panenka se žampiony na griu
Suroviny:
panenka vepřová,
koření 7 pepřů,
sůl,
žampióny,
smetana,
sýr strouhaný,
pepř
Komentáře (5)
Rozdíl mezi omáčkou a dipem je v tom, že omáčkou pokrm zalijete, kdežto dip je v hlubší nádobě a namáčíte. Žampionový dip hodný toho názvu by musel být z velmi jemně pokrájených, ale spíš asi nastrouhaných žampionů.
ivulinka:7 druhov korenia je: biele cierne, cervene atd. a dostat ho, aspon u nas v obchode, v pseudo mlynceku na korenie a stoji cca 4€. Pseudomlyncek spominam iba preto, ze je opat neplnitelny. A predpokladam, ze ide o taveny syr, bud v crievku alebo trojuholnikovy.
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Product...
A jaký sýr použijete na přípravu omáčky?
Díky