 
		
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,77 g | 
| Tuky | 71,24 g | 
| Vláknina | 10,40 g | 
| Cholesterol | 3,00 g | 
| Sodík | 7,51 g | 
| Sůl | 20,15 g | 
| Sacharidy | 68,43 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na olivovem oleji zesklovatet salotku a cesnek, pridat strouhanku, vsypat musle, zalit vinem a vyvarem, opeprit, osolit, prikryt poklickou, varit.
Po 3 minutach priklopene poradne protrepat.
Varit dalsi 3 minutky a prikryte nechat jeste tak 2 minutky dojit.
Na taliri prelit musle omackou, posypat bylinkami a zakapat citronem. Krok 2: Hodi se bagetka a nebo jen tak. Krok 3: Pred varenim musle na chvili nechat v pokojove teplote.
Musle otevrene a nejak poskozene vyhodit, ty ostatni pod tekouci vodou omyt.
Musle, ktere se pri vareni neotevrou, vyhodit.
Po 3 minutach priklopene poradne protrepat.
Varit dalsi 3 minutky a prikryte nechat jeste tak 2 minutky dojit.
Na taliri prelit musle omackou, posypat bylinkami a zakapat citronem. Krok 2: Hodi se bagetka a nebo jen tak. Krok 3: Pred varenim musle na chvili nechat v pokojove teplote.
Musle otevrene a nejak poskozene vyhodit, ty ostatni pod tekouci vodou omyt.
Musle, ktere se pri vareni neotevrou, vyhodit.
Zveřejněno 29. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Mušle ,,na buzaru,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxQr
Moje poznámka
					 
				
Mušle ,,na buzaru,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxQr
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							slávky na buzaru, 
						
						
							krevety na buzaru, 
						
						
							jedle musle, 
						
						
							recept na mušle, 
						
						
							mušle recept, 
						
						
							musle v oleji, 
						
						
							slávky v buzaru, 
						
						
							krevety na buzsra, 
						
						
							krevety  na buzaru, 
						
						
							recept sladkovodni musle, 
						
						
							slávka na buzaru, 
						
						
							recept  mušle, 
						
						
							slávki na buzaru, 
						
						
							musle slavky recepty, 
						
						
							mušle  recept, 
						
						
							mušle jedlé, 
						
						
							mušle recepty, 
						
						
							krevety na buzaru recept, 
						
						
							recepty na mušle, 
						
						
							jak se vaří buzar
						
					
						Suroviny:
						
							slávky, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							víno, 
						
						
							vývar, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							citron
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (5)
K receptu, trochu mně tam mate ta strouhanka, já to znám spíš jen jako průzračnou polévku do které jsem si bagetku namáčel - a mlsal.
No a bod samozřejmě přidávám, protože to s tou strouhankou zkusím. Nejsme v Prostřenu, to že to neznám ještě neznamená, že je to špatné
Drobek: strouhanka vyvar lehce zahusti. Je to vynikajici.