Šestibarevný okurkový salát
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 10,78 g |
| Vláknina | 24,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme okurku i rajčata a cibuli, promícháme. Zalijeme olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme. Vše dobře jemně, ale důkladně promícháme.
Krok 2: I pro tento salát platí, že můžeme hned podávat, ale je dobré ho nechat alespoň čtvrt hodiny nechat proležet a vychladit.
Zveřejněno 7. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šestibarevný okurkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jK7W
Moje poznámka
Šestibarevný okurkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jK7W
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 8 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 8 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 9 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 9 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 9 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 10 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 10 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Tématické fráze:
okurkoví salát,
recept okurkov,
okurkov salat
Suroviny:
okurka salátová,
rajče cherry,
rajče cherry,
rajče cherry,
rajče,
cibule červená,
olej olivový,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř
Komentáře (1)