Hráškové rizoto s kuřecími hranolky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 621 kJ / 2 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,08 g |
Tuky | 97,69 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 201,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X9xk
Moje poznámka
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X9xk
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 1 hodinou
Maso na špejli
Přidáno před 1 hodinou
Medová směs s adžikou
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 2 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 4 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 4 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 4 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 4 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 5 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 6 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 6 hodinami
Tématické fráze:
hraškové rizoto,
hraškové rizoto s kuřecím masem,
hráškově rizoto recept,
rizoto s kurecim a hráškem,
kuřecí rizoto s hraskem,
smetanové kuřecí rizoto s hraskem,
hraskove kremove rizoto,
rizoto s kuřecím masem a hráškem,
kuřecí prsíčko v hráškovém těstíčku,
italské hráškové rizoto,
smetanové hraskove rizoto,
rizoto s stehenni kure
Suroviny:
vývar kuřecí,
víno bílé,
máslo,
cibule šalotka,
kuřecí stehenní řízky,
hrášek,
mouka hladká,
rýže arborio,
sůl,
pepř,
vejce,
olej rostlinný,
rozmarýn,
petrželka sušená
Komentáře (1)