Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| Vláknina | 108,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 8 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .
K receptu nejsou žádné komentáře.