Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený platýs na máslové zelenince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vk3
Moje poznámka
Smažený platýs na máslové zelenince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vk3
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 9 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka platys,
platys na másle,
recepty na platýze,
recept na rybu platýze,
jak nejlépe připravit platyze,
platýz recept,
jak usmazit rybu na masle,
recept na platýze,
rybu smazime nejprve,
hejk po provensalsku,
smažení platyze,
jak udelat platyze,
smažená máslová cuketa
Suroviny:
máslo,
cibulka jarní,
rajče cherry,
cuketa,
passata rajčatová,
koření provensálské,
sůl,
pepř,
sůl himalájská,
koření provensálské,
mouka hladká,
olej olivový
Komentáře (6)