Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso Uncle Ben‘s s ananasem

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 281 kJ /
545 kcal
Bílkoviny117,48 g
Tuky5,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso – prsa nakrájíme na širší nudle, promneme se směsí oleje a vegety a dáme uležet do lednice minimálně na 1 hodinu. Krok 2: V pánvi Wok rozpálíme trochu oleje a vložíme na jemno nasekanou cibuli necháme zesklovatět. Vložíme naložené kuřecí maso a zprudka maso zatáhneme a dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě. Krok 3: Když je maso hotové vlijeme do pánve obsah sklenice hotové omáčky Uncle Ben’s s ananasem a ještě asi 3 minuty prohřejeme. Podáváme s kari rýží.

Zveřejněno 29. 11. 2009

Poznámka autora Colombo65

Super-rychlovka oběd/večeře. Kdo nemá rád v jídle ananas tak je v prodeji i verze bez ananasu. Nakyslá chuť ananasu v kombinaci s kuřecím je ale fakt mňamózní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLW8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLW8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Na tohle někdo potřebuje recept? 4. 9. 2012 13:35
Na tohle někdo potřebuje recept? :no::-//

Tuhle kombinaci sělám často, máme ji moc rádi :-p:-p:yes::yes:

suhlasim s lusindou79

Otto, mám nabuzeny všechny chuťové buňky:-p:-p:-p. Moc hezké;-):yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +6.

:-8...radosť čítať tie komentáre...je to lepšie ako v telke - program "Aj múdry schybí" !!! :yes:

Otto, stačilo napsat do diskuze, že doporučuješ tuto omáčku(i já ji mám v zásobě).Tohle ale za recept do kuchařky nepovažuji.:no:

Z obalů recepty neopisuju, to by bylo pod moji úroveň a navíc omáčku mám z Hungary, jelikož u nás se neprodává v obsahu 750 ml. A maďarsky fakt negómu!:-D:-D

Orlíku/neregistr/, tak přidej nějakou vychytávku, o tom jsou přece recepty :-!, no, vidíš, já ji nekoupila, takže recept viz obal neznám, ale udělala jsem si dnes po svém - sice s jiným masem, ale musím se pochválit:-p, že to zrovna dnes vařil Colombo :-O, má kluk štěstí, protože když to chutnalo u nás po našem;-), tak jsem ho musela pochválit i u nich, ne:-?:-K:-D

Recept z obalu na omáčce - no nevím. Čekal bych nějakou vychytávku nebo nápad. Jinému by takový recept prošel bez povšimnutí.

Omáčku strýčka Bena (hlavně s ananasem) miluji. Ani nemusím mít masíčko - stačí mi rozmíchat do těstovin, nejlépe penne :yes:

:-p a s tou omáčkou bych neviděla problém:-O, mám ji udělanou domácí:-! a dnes jsem ji např. "prskla" do vepř.masenka dušeného, což je vlastně dtto, jen méně dietní - to mé:-! Jinak hodnotím :-p:yes:

Každá chvála potěší, jestli první nebo poslední. Díky;-);-)

No, proč já musím být vždycky skoro první, kdo tě pochválí?:-)). Máš to krásné, no..ikdyž Uncle Ben‘s s ananasem nemusím, ale vím, že někdo by se za tím umlátil.:yes:

Tématické fráze:
kuřecí čína s ananasem, čína z kuřecího masa s ananasem, recepty kuřecí maso, nejlepší recepty z kuřecího masa, kuřecí směs s ananasem, uncle bens recept, uncle bans, uncle bens recepty, domácí uncle beans, maso s ananasem, maso na ananasu, kuřecí maso, cina s ananasem, kuřecí maso s omáčkou uncle beans, kureci maso ve vlastni stave, recepty-na hovězí líčka, unkle bens, cina s kureciho masa a ananasem, top recepty kuřecí maso, čína uncle beans

Suroviny:
maso kuřecí, omáčka uncle ben’s s anansem, cibule, pepř, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu