Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 6. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ossobucco se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkqo
Moje poznámka
Ossobucco se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkqo
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 35 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 43 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 3 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
ossobucco recepty,
ossobucco,
ossobucco recept,
hovězí ossobucco,
recepty.ossobucco.cz,
co je ossobucco,
recepty se sušenými houbami,
uprava masa a ossobucco,
ossobucco příprava,
osobucco recepty,
ossobuco se švestkami,
příprava osobucco,
0sobucco recepty,
recept ze sušených hub,
hovězí ossobuco na sušených houbách,
recept ossobucco,
recepty ossobucco,
hovězí ossobuco pomaly hrnec,
hovězí ossobucco recepty,
recepty z ossobucco
Suroviny:
houby sušené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
pepř mletý,
kmín drcený,
sůl,
máslo
Komentáře (4)