Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,46 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Moje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 11 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na slanině
poirotka před 4 minutami
Čajová kolečka
sarik před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 9 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 9 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 10 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 10 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 10 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečená treska s bramborem,
zapečená ryba s bramborem,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
zapečena ryba s brambory,
ryba v perine,
treska v troubě s bramborem,
treska v bramboraku,
treska zapečená s bramborem,
zapečene filety z bramborem v troubě,
zapečené treska,
zapečená treska s kaši,
sekaná v bramborové krustě,
zapečená bramborová kaše s rybou,
ryba zapečená s bramborem,
zapečené filé z aljašské tresky s bramborovou kaši,
treska pod perinou,
treska zapecena v troubě,
file v perině,
zapečená ryba s bramborama
Suroviny:
treska aljašská,
brambory,
citron,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)