Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 8,60 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 154,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
Moje poznámka
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 4 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 4 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 4 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 13 minutami
Vajíčka z trouby
Sahula před 1 hodinou
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 1 hodinou
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 1 hodinou
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 2 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 3 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 4 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 5 hodinami
Tématické fráze:
z čeho je panko strouhanka,
výroba panko strouhanky,
jak se dělá krupice,
hostie recept,
recept na výrobu panko strouhanky,
strouhanka panko výroba,
kruupice v trojobalu,
vyroba krupice,
panko strouhanka výroba,
jak vyrobit panko na strouhanku,
trojobalu strouhanka panko,
panko strouhanka jak vyrobit,
krupica recepty,
jak vyrobit panko strouhanka,
panko strouhanka domácí výroba,
z čeho vyrobená panko strouhanka,
jak se dělá sladká strouhanka,
jak se dělá strouhanka panko strouhanka,
recept z krupice,
recept na hostie
Suroviny:
mléko,
krupice,
sůl,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka,
cukr moučkový,
skořice,
džem meruňkový
Komentáře (21)
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
K receptu nejsou žádné komentáře.