Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie730 kJ /
175 kcal
Bílkoviny3,12 g
Tuky0,62 g
Vláknina11,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jahňací chrbát vložíme do pekáčika, osolíme, okoreníme. Krok 2: Okolo rozložíme na kolieska nakrájaný pór, cibuľu a cesnak, pridáme vetvičky tymiánu a podlejeme vodou.
Zakryté dusíme v rúre na 200°C domäkka. Krok 3: Potom mäso vyberieme a výpek rozmixujeme (stopky tymiánu vyberieme). Krok 4: Vložíme polovice sliviek a omáčku necháme už iba prehriať. Krok 5: Podávame podľa chuti s knedlíkom, zemiakmi...

Zveřejněno 21. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7qMQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7qMQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Terezko, a co kdybych použila švestky sušené, mám je moc ráda.<3

rozmarynaH: Marcelka, kľudne. Len by som ich dlhšie (alebo vopred v troške vody) povarila. Ale zase nie sú sušené slivky všetky rovnaké, niektoré nie sú veľmi presušené.;-)

Tématické fráze:
jeleni hrbet ne cesneku, jehněčí hřbet recepty, jehněčí hřbet recept, jehneci hrbet, jehněčí recepty, srnci kyta s povidlovou omackou top recepty, recept na jehněčí hřbet

Suroviny:
hřbet jehněčí, cibule, česnek, tymián, švestky, koření bílé mleté, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu