Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,00 g |
Tuky | 61,13 g |
Vláknina | 116,75 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 194,25 g |
Postup přípravy
Zelí s trochou vody uvaříme zvlášť. Krok 2: Smícháme zelí s fazolovým základem, přidáme smetany a krátce provaříme. (Do misky si odeberu trochu vřelé polévky, rozmíchám v ní zakysanku a vše vliju zpět do polévky.)
Zveřejněno 14. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselica z Březůvek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vM25
Moje poznámka
Kyselica z Březůvek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vM25
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
houby v březůvky,
vareni jidel brezuvky,
brezuvky,
recept na kyseicu s fazolí,
kedlubnovo cuketove zelí,
březůvka obecna,
kedlubnovo cuketové zelí recept
Suroviny:
fazole,
zelí kysané,
houby sušené,
brambory,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
sůl,
smetana kysaná,
smetana sladká
Komentáře (5)
popoluska340: doufám, že bude chutnat