Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,47 g |
| Tuky | 178,67 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,93 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Moje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Nejnovější recepty
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 44 minutami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 7 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 11 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 40 minutami
Afrika řezy
hliboka před 57 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Tématické fráze:
luxusní zapečená krkovička,
zapečená krkovice,
recept na vynikající krkovičku,
co budeme zítra vařit,
krkovička recepty,
bylinková krkovička,
jak dlouho péct krkovici,
krkovička,
zapecena krkovicka,
krkovice de luxe,
krkovička de luxe,
krkovicka zapecena,
jak dlouho pečeme krkovici,
krkovicka s bylinkami,
jak péct krkovičku,
recept krkovička,
zapečená krkovice s houbami,
vynikající krkovicka,
jak dlouho péct krkovičku,
krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
vejce,
smetana,
hořčice dijonská,
čerstvé bylinky,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (44)