Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 595 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,13 g |
| Tuky | 10,33 g |
| Vláknina | 41,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 355,93 g |
Postup přípravy
Asi po 2-2,5 hodinách vykynuté těsto na moukou posypané desce lehounce propracujeme a uděláme bochník. Krok 3: Protože jsem chtěla péct v remosce a mám problém s vkládáním měkounkého nakynutého bochníku do poměrně hluboké remoskové mísy tak, aby se nezbortil, vložila jsem bochník spojem dolů do cedníku, vyloženého kruhem z pečící fólie (kdo nemá, použije pečící papír) a tak nechala v teple nakynout. Krok 4: Přibližně po 1,5 hodině jsme dali bochník péct do trochu předehřáté remosky – vytáhlii jsme ho za fólii a do remosky vložili i s ní.
Upečeno bylo za 50 minut.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Moje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
karbovaný chléb,
bochnik,
karbonovaný chleba,
karbovaný chléb recept,
bochnik recept,
karbovaný chleba,
co je karbovaný chleba,
selsky bochnik,
karbovaný chleba recept,
bochník recepty,
co to je karbovaný chléb,
recept na bochnik chleba na polevka
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná jemná,
voda,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (2)