Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 19 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 8 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 11 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 11 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 12 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 13 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 13 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Ještě že Vás tu máme
Sapík? Proč?
No, osobně neznám...
(přidán obrázek)