Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 59 minutami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 6 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 1 hodinou
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 4 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 4 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 5 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Ještě že Vás tu máme
Sapík? Proč?
No, osobně neznám...
(přidán obrázek)