Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,24 g | 
| Tuky | 24,38 g | 
| Vláknina | 33,94 g | 
| Cholesterol | 39 mg | 
| Sodík | 314 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 254,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Jablka vydlabeme, zbavíme jadřinců a vnitřek nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekané vnitřky jablek, zakapeme citronem, přidáme med, skořici a necháme zkaramelizovat.
Přidáme nahrubo nasekané ořechy a kokos. Promícháme a směsí naplníme jablka a upečeme. Krok 2: Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku uvaříme pudink, do kterého vmícháme rum. Krok 3: Pečená jablka podáváme s pudinkovým krémem a ozdobíme ořechy.
Přidáme nahrubo nasekané ořechy a kokos. Promícháme a směsí naplníme jablka a upečeme. Krok 2: Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku uvaříme pudink, do kterého vmícháme rum. Krok 3: Pečená jablka podáváme s pudinkovým krémem a ozdobíme ořechy.
Zveřejněno 22. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pečená jablka s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqzG
Moje poznámka
					
				
Pečená jablka s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqzG
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak zkaramelizovat jablka, 
						
						
							pečené jablko, 
						
						
							pečené jablka, 
						
						
							jablka s ořechy, 
						
						
							jablka a ořechy, 
						
						
							jablko na panvi, 
						
						
							pečena jablka s orechy a s rozinkami, 
						
						
							pečená jablka, 
						
						
							jablka s ořechy v medu, 
						
						
							upečené z jablka, 
						
						
							pečená jablka na na pánvi, 
						
						
							pečena jablka s vlašské ořechy, 
						
						
							jak zkaramelizovat jablkách, 
						
						
							pečená jablka recept, 
						
						
							pečená jablka s medem a s ořechy, 
						
						
							jablka sekane orechy, 
						
						
							péčena jablka s ořechy a s medem, 
						
						
							pečená jablka na pánvi, 
						
						
							upecene jablko, 
						
						
							dezert ořech,jablko,med
						
					
						Suroviny:
						
							jablko, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							med, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							kokos, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko, 
						
						
							pudink vanilkový, 
						
						
							rum, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ořechy
						
					
	
			
Komentáře (14)
P.s. Já bych si tam šupla ještě hrst rozinek, brusinek a pár semínek. Už je dávám skoro všude
Jj, dělám cosi podobného, ale to už je jiná pohádka: jablka vystlaná rozinkami, na nich je poduška z malinové (meruňkové) marmelády a na ní si hoví nahrubo sekané ořechy
... a když se ještě navíc podaří vlašáky správně „ožehnout“, tak to je pak ten správný chuťový konzert...