Postup přípravy
Krok 1: Bůček si narájíme na plátky pokud možno širší, pořádně naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme v trojobalu a smažíme na mírnějším ohni, aby se pomalounku prosmažili. Příloha běžná, jako u klasických řízků.
Zveřejněno 10. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek z bůčku s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l9O
Moje poznámka
Řízek z bůčku s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l9O
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 7 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 8 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
řízky z bůčku,
vařený bůček s česnekem,
bůček jako řízek,
příloha k bůčku,
bucek s cesnekem,
smažený řízek z bůčku,
česnekové řízky,
česnekový řízek,
řízky s česnekem,
vepřove řizky s česnekem,
pečený bůček s česnekem,
bůček na česneku,
sekane rizky z bucku,
bucek na rizek,
marmeládové řezy,
řízky na česneku,
recept bůček jako řízek,
řízky z vepřového bůčku,
recepty z bucku,
bucek jako řízek recept
Suroviny:
bůček vepřový,
sůl,
česnek,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)