Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,09 g |
Tuky | 158,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Moje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové čatní
RadkaR před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 3 hodinami
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 4 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 6 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
karlovarsky závitek,
karlovarský vepřový kotouč,
vepřová roláda karlovarský kotouč,
recepty teleci maso karlovarsky kotouč,
karlovarsky jidlo,
karlovarská pečeně,
kančí pečeně,
karlovarské maso recepty,
karlovarsky knedlík normy,
karlovarská roláda,
katlovarský kotouč recept,
karlovarska roláda s z vepřového masa,
pečený kotouč,
karlovarký kotouč,
vepřový kotouč karlovarský,
karlovarskýkotouč,
vepřová roláda (karlovarský kotouč,
vepřový karlovarský kotouč,
karlovarský ktouč,
karlivarsky kotouc
Suroviny:
maso telecí,
slanina,
pepř,
vejce,
olej,
kapary,
mouka hladká,
kost
Komentáře (3)