Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 858 kJ / 5 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,16 g |
Tuky | 171,35 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 486 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,62 g |
Sacharidy | 936,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní kynuté buchty s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4EE
Moje poznámka
Podzimní kynuté buchty s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4EE
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 20 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 8 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 12 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 16 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 16 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 16 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 16 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 17 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč s hroznovým vínem,
kynuté těsto s kokosovým mlékem,
buchta z hroznového vína,
kynuté těsto na buchty,
koláč, buchta s hroznovým vínem,
kynutébuchty s hroznovým vínem,
kynutá buchta se skoricovym cukrem,
buchta z hroznoveho vina recept,
buchty na sadle,
těsto na buchty sádlo,
kynutá buchta s kokosovým mlékem,
top recepty
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
droždí sušené,
žloutek,
cukr,
sůl,
sádlo,
olej,
víno hroznové,
cukr,
skořice,
voda,
cukr vanilkový,
cukr
Komentáře (2)