Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 950 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,25 g |
Tuky | 91,65 g |
Vláknina | 30,41 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 192,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoXW
Moje poznámka
Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EoXW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 12 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 7 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 8 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 10 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 11 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 11 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 13 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso zapečené s bramborem,
zapečené brambory s mletým masem,
mleté maso s bramborem,
zapečené mleté maso s brambory,
recepty,
recepty z brambor,
mletá masa,
brambory a mlete maso,
mleté maso a brambory,
zapečené mleté maso,
recept z mletého,
mleté maso zapečené s brambory,
zapečený brambory s mletým masem,
mleté maso recept,
mleté maso a brambory,
recepty mleté maso,
zapečene mleté maso s bramborem,
recepty na mleté maso
Suroviny:
maso mleté,
brambory,
vejce,
protlak rajčatový,
sůl,
kmín mletý,
petržel,
česnek,
olej
Komentáře (4)
Bylo to tím velice jemné, při servírování to mělo tendenci se trhat, nešlo dát ve větším celku, jak je na fotce autorky receptu. Ale jinak chuťově dobré, k tomu rajčatový salát.