Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 941 kJ /
703 kcal
Bílkoviny14,48 g
Tuky0,75 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,90 g
Sůl21,00 g
Sacharidy76,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jazyky dejte vařit do studené vody mimo posledních 3 surovin. Vařte do měkka. Na posledních 15 minut přidejte česnek a čerstvé čili. Krok 2: Zchladlé jazyky oloupejte, očistěte a nakrájejte na plátky. Vývar přeceďte a zredukujte. Zahustěte škrobem. Krok 3: Podávejte studené se salátem nebo teplé s jasmínovou nebo basmati rýží a omáčkou.

Zveřejněno 3. 11. 2018

Poznámka autorky Karolina09

Jazyky můžete očistit před vařením, ale není to nutné a jde to obtížněji, než když jsou vařené. Omáčka je výborná jako dip k jakémukoli masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoVv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoVv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprovy jazyk, jak ocistit veprovy jazyk, omáčka po pekinsku, vepřový jazyk v černé omáčce, jak očistit vepřové jazyky, vepřový jazyk recepty, vepřový jazyk se sojovou, vepřový jazyk recept, vepřový jazyk s badyanem, recept na vepřový jazyk, vepřový jazyk na studeno, pekinská omáčka, vařený vepřový jazyk čínský, jak očistit jazyk, omáčky recepty, vepřový jazyk jak očistit, omáčka z jazyka, jazyk v černé omáčce, pekingska studena omáčka, top recepty jazyk česnek sojová omáčka recept

Suroviny:
jazyk vepřový, omáčka sojová, omáčka sojová, víno, badyán, kardamom, skořice, pepř celý, cukr, wei-su, cibule, zázvor, česnek, škrob, zeleninový salát, rýže

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu