Pečené masopustní koblihy
Pečené koblížky s náplní uvnitř uvítáme určitě i mimo dobu masopustu. Z kynutého těsta vytvoříme placky, do kterých vložíme oblíbenou náplň a uzavřeme. Dozlatova je propečeme a poté potřeme máslem s rumem. Cítíte také tu vůni?
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 128,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 442,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené masopustní koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyOl
Moje poznámka
Pečené masopustní koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyOl
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 1 hodinou
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 2 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 3 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 7 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na koblihy,
koblihy,
masopustní šišky s rumem,
masopustní šišky s rumem,
masopustni koblizky naplněné,
pečení koblih
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
droždí,
vejce,
mléko,
tvaroh měkký,
kůra citronová,
rum,
máslo,
rum,
cukr moučkový,
povidla švestková,
marmeláda
Komentáře (1)