Suroviny
Porce: cca 15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 793 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vhodné sklenice (já používám sklenici od majonézy, ve které to potom rovnou nechám v lednici), dáme všechny ingredience, uzavřeme a řádně roztřepeme.
Zveřejněno 11. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Moje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 13 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 8 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 11 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 12 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 12 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 14 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 15 hodinami
Tématické fráze:
zálivka na salát,
zálivka na salát recept,
salátová zálivka,
recepty zálivka,
salát zálivka,
hkavkovy salat s acidofilnim,
zalivka na salat ze salatu,
zálivka salát,
nízkokalorická majonéza
Suroviny:
mléko acidofilní,
hořčice,
majonéza,
ocet jablečný,
med
Komentáře (5)
A jak si prohlížím přidané fotky, tak si to ještě vylepšila bylinkami.
Děkuji za pochvalu, je to namícháno tak, aby to bylo lehké ale pořád ještě chutné.