Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,75 g |
Tuky | 219,60 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 703 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1MD
Moje poznámka
Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1MD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 14 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 12 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 13 hodinami
Tématické fráze:
kanci v pomalem hrnci,
kančí po burgundsku,
kančí na celeru,
kančí maso z pomalého hrnce,
kančí po burgbunsku,
kančí ražniči,
kančí maso v pomalém hrnci,
kanec recepty,
kančí v pomalem v pomalém hrnci,
nejlepší kančí po burgundsku,
kančí na víně s krenem,
kanec v pomalém v hrnci
Suroviny:
plec kančí,
cibule,
celer,
máslo,
víno červené,
vývar,
česnek granulovaný,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)