Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 384 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 10,78 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky oloupeme, vykrájíme vnitřek a namočíme v misce do vína.
Krok 2: V hlubokém talíři smícháme cukr se skořicí a hrušky obalíme.
Krok 3: Do půlky hrušky dáme kousek másla, přiklopíme druhou půlkou a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Zabalené hrušky dáme na pekáček a v předehřáté troubě na 180°C pečeme cca 30-40 min, podle tvrdosti hrušky.
Krok 5: Před servírováním zkusíme, jestli je měkká. Podáváme horké se zmrzlinou nebo šlehačkou.
Zveřejněno 15. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Moje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Tématické fráze:
hrušky pecene,
hrusky pecene s nivou,
pečené hrušky,
peceni s hruskami
Suroviny:
hruška,
víno červené,
cukr,
skořice,
máslo,
zmrzlina
Komentáře (1)