Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 384 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 10,78 g |
| Vláknina | 14,90 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky oloupeme, vykrájíme vnitřek a namočíme v misce do vína.
Krok 2: V hlubokém talíři smícháme cukr se skořicí a hrušky obalíme.
Krok 3: Do půlky hrušky dáme kousek másla, přiklopíme druhou půlkou a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Zabalené hrušky dáme na pekáček a v předehřáté troubě na 180°C pečeme cca 30-40 min, podle tvrdosti hrušky.
Krok 5: Před servírováním zkusíme, jestli je měkká. Podáváme horké se zmrzlinou nebo šlehačkou.
Zveřejněno 15. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Moje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 10 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 13 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 2 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 5 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 5 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
hrušky pecene,
hrusky pecene s nivou,
pečené hrušky,
peceni s hruskami
Suroviny:
hruška,
víno červené,
cukr,
skořice,
máslo,
zmrzlina
Komentáře (1)