Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 753 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,07 g |
Tuky | 106,33 g |
Vláknina | 1,94 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 51,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo rozehřejeme v hrnci, přidáme mouku a mícháme, dokud nevznikne jíška. Do té vlijeme vejce a opět mícháme, až vzniknou “míchaná“ vajíčka. Měla by utvořit hrudkovitou konzistenci.
Krok 2: Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a chvíli provaříme. Nočky vyplavou na povrch. Dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Moje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 49 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka
Suroviny:
máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
vejce,
voda,
masox,
maggi,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (3)