Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,59 g |
Tuky | 100,98 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 733,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřeme marmeládou, krémem a pak ještě jednou.
Krok 2: Potom potahujeme marcipánem.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Moje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 8 minutami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 10 minutami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 32 minutami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 46 minutami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 2 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 3 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort beruška postup,
dort beruška,
dort beruška z marcipánu,
marcipánová beruška,
jak vyrobit dort beruška,
beruška z marcipanu,
dort beruska obrazky,
návod dort beruška,
marcipánové berušky,
marcipánová beruška postup,
berusky z marcipanu,
dort beruška recept,
marcipanovy dort beruska,
beruška dort,
návod na dort beruška,
dort beruška návod,
dort beruska obrazek,
beruška z marcipánu postup,
dort beruska fotky,
obrazky berusek
Suroviny:
bílek,
krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
mouka,
ořechy mleté,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
cukr vanilkový,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (57)
http://forum.dortomanie.cz/