Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,77 g |
Tuky | 1,89 g |
Vláknina | 25,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,94 g |
Sacharidy | 58,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl, houby a špekovou kůži, zalijeme vodou a necháme přikryté pomalu dusit, dokud zelenina není al dente.
Krok 2: Přidáme koření a necháme vše provařit. Nakonec vyndáme kůži a opatrně zahustíme jíškou (má tendenci houstnout pomalu a v momentě až příliš rychle, proto ji sypeme jen velmi pozvolna a dáme čas na zhoustnutí, než přidáme více jíškové směsi). Můžeme dosolit dle potřeby.
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3pE
Moje poznámka
Bezlepková bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3pE
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 2 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 3 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 25 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 1 hodinou
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 2 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 3 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 4 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 4 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
ředkvičky,
česnek,
špek,
houby sušené,
voda,
sůl mořská,
jíška,
petrželka,
tymián čerstvý,
nať celerová,
libeček čerstvý,
sůl mořská
Komentáře (1)