Kalamáry marinované a odlehčený salát Coleslaw (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 304 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,77 g |
| Tuky | 104,71 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 870 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 42,87 g |
Postup přípravy
Do 100 ml olivového oleje rozmačkám 5 stroužků česneku, přidám podle chuti mletý pepř, sůl, hrst krájené zelené petrželky.
Smíchám. Do toho dám marinovat 500 g kalamárů - tuby na 20 minut. Krok 3: Kalamáry postupně restujeme na pánvi s olejem do měkka. Krok 4: Coleslaw: Malou hlávku zelí nakrájím na jemno, osolím a v míse pomačkám kvedlačkou, až pustí šťávu. Přidám 4 nastrouhané mrkve, opepřím, přidám zakysanku, jogurt. Dochutím citronovou šťávou a kokosovým cukrem.
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kalamáry marinované a odlehčený salát Coleslaw (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3NN
Moje poznámka
Kalamáry marinované a odlehčený salát Coleslaw (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3NN
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 4 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 5 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 7 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 7 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 8 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 hodinami
Suroviny:
kalamáry,
olej olivový,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
petrželka zelená,
olej slunečnicový,
zelí hlávkové,
mrkev,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
cukr kokosový
Komentáře (1)