Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 596 kJ / 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 0,45 g |
| Vláknina | 14,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku, fazolky Mungo a houby namočíme na noc do vody, každé zvlášť. Druhý den dáme vařit fazolky s houbami a bujónem. Až začnou fazolky měknout, přidáme pohanku, cibulku, majoránku a slaninu.
Krok 2: Těsně před dokončením přidáme čočku, pouze přivedeme k varu a vypneme. Po vypnutí přidáme lžíci sádla a utřený česnek se solí a pepřem.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Moje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 22 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 54 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 9 hodinami
Suroviny:
cibule,
sádlo,
pohanka,
čočka červená,
fazole mungo,
houby sušené,
vývar zeleninový,
slanina,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (1)