Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá hrstková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Podle tvrdosti surovin

Podle tvrdosti surovin

15. 12. 2020 02:09

Suroviny

Porce: 4+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie596 kJ / 142 kcal
Bílkoviny5,18 g
Tuky0,45 g
Vláknina14,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě lze použít jiné kombinace luštěnin a obilovin. Např. zelená čočka, malé černé fazolky a krupky (event. kroupy)

nebo loupaný hrách, kroupy a jáhly. Místo sádla máslo, mohou se vyměnit i bylinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, sádlo, pohanka, čočka červená, fazole mungo, houby sušené, vývar zeleninový, slanina, česnek, majoránka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rychlá hrstková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GpJ3