Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,24 g |
| Tuky | 111,81 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 91,07 g |
Postup přípravy
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 22. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Moje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 55 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 59 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 59 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 3 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
pórek,
kapustičky,
paprika čerstvá oranžová,
žampióny,
brambory,
víno červené,
sůl,
pepř,
tymián,
olej olivový,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)