Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,24 g |
Tuky | 111,81 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 91,07 g |
Postup přípravy
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 22. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Moje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 12 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
pórek,
kapustičky,
paprika čerstvá oranžová,
žampióny,
brambory,
víno červené,
sůl,
pepř,
tymián,
olej olivový,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)