Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na houbové ragú

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 780 kJ /
1 143 kcal
Bílkoviny4,10 g
Tuky114,99 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,70 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme na kousky nakrájenou slaninu, přidáme na kousky nakrájenou hlívu, podusíme doměkka, přidáme kmín. Nesolíme. Přidáme jidášovo ucho nakrájené na proužky a necháme ho tam cca 5 minut, nakonec přidáme nakrájenou penízovku tak max. na 5 minut, ne déle.  Krok 2: S penízovkou tam zároveň dáme paprikovou pastu a kečup, promícháme a nakonec přidáme smíchaný škrob s trochou vody a hned teplé podáváme s pečivem, např. s vekou. 

Zveřejněno 15. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VwN5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VwN5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hlíva ústřičná, jidášovo ucho, olej rostlinný, kmín celý, pasta papriková, kečup sladký, slanina anglická, olej slunečnicový, škrob, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu