Variace na houbové ragú

Houby Doba přípravy: 20 minut příprava 0 názorů

Houby Doba přípravy: 20 minut příprava 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

Směs hub (cca 300 g dohromady):
hlíva ústřičná
jidášovo ucho
penízovka sametonohá
Dále potřebujeme:
1 PL rostlinného oleje
1 kávovou lžičku kmínu
2 kávové lžičky paprikové pasty
2 PL kečupu
10 dkg anglické slaniny
1 PL slunečnicového oleje
1 PL škrobu
vodu

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme na kousky nakrájenou slaninu, přidáme na kousky nakrájenou hlívu, podusíme doměkka, přidáme kmín. Nesolíme. Přidáme jidášovo ucho nakrájené na proužky a necháme ho tam cca 5 minut, nakonec přidáme nakrájenou penízovku tak max. na 5 minut, ne déle. 

  2. S penízovkou tam zároveň dáme paprikovou pastu a kečup, promícháme a nakonec přidáme smíchaný škrob s trochou vody a hned teplé podáváme s pečivem, např. s vekou. 

Komentáře k receptu Variace na houbové ragú

K receptu nejsou žádné komentáře.