Naložená ačokča Dagmar
Ačokča je známá svou chutí po paprice a okurce zároveň a je výborná jak syrová, tak tepelně upravená, třeba v polévce či zeleninových směsích. Přebytky si snadno naložíte spolu s kořením, cibulí a mrkví a získáte tak výborný sladkokyselý salát.
Suroviny pro 1
4 sklenice po 720 ml
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 507 kJ / 1 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 89,03 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,38 g |
Sůl | 63,30 g |
Sacharidy | 111,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená ačokča Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ABKB
Moje poznámka
Naložená ačokča Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ABKB
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 20 minutami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 1 hodinou
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 2 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 3 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 4 hodinami
Suroviny:
ačokča,
mrkev,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
olej,
voda,
ocet,
cukr krupice,
sůl,
deko
Komentáře (2)